Kategorier
Uncategorized

God jul och gott nytt år!

Hej Alla!

Det har varit minst sagt ett ovanligt år för alla och inte minst för oss lärare. Terminen har inneburit mycket ändringar med nya restriktioner och sjuka kollegor. Vissa dagar har varit lite extra stressiga och ibland ha mitt minne svikit mig, hoppas ni har haft överseende med detta 😉

Trots restriktionerna och allt mittemellan måste jag säga (och kan inte säga det nog) hur otroligt stolt jag är över min klass 🙂 Eleverna har visat ett sånt engagemang och de har lärt sig många nya kunskaper. Nu får eleverna en välförtjänt paus och bara att njuta av lovet. Önskar er en god jul och gott nytt år! 🎉🎁

Viktiga datum

Skolan börjar igen tisdagen den 12/1 kl 8.10

Måndag 11/1 är skola och fritids stängt för gemensam planeringsdag.

Årets första APT 25/1, fritids stänger då kl. 16:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *