Skolstart

Hej allihopa! Snart ses vi igen för ett nytt läsår 😀

Skolan börjar på tisdag 17/8 klockan 10.00 och vi samlas ute på skolgården – sök efter en skylt med årskurs 2 på! Skoldagen slutar 13.00. På onsdag 18/8 börjar eleverna 8.10 och slutar 13.00. Torsdag och fredag gäller det nya schemat med starttid 8.10 och sluttid 13.25. På tisdag kommer vi få en del papper med er hem, där kommer även det nya schemat att finnas.

Under det här läsåret kommer det ske lite ändringar, då vi årskurs 2 slås ihop till en klass. Vi kommer att vara en gemensamma klass men i separata klassrum. Klassen är indelad i 2 grupper, där indelningen har utgått från olika faktorer som tex jämnfördelning och kompisrelationer. Grupperna är flexibla och kan komma att förändras längre fram. Båda grupperna kommer att ha samma schema och arbeta tillsammans ibland, men varje grupp har sitt hemklassrum. Hemklassrummet är där eleverna kommer att börja och avsluta skoldagarna samt ha sitt skolmaterial. Vi som kommer arbeta tillsammans med klassen är Stephanie, Jessica , Meli och Adhanet.

De elever som kommer byta hemklassrum kommer att få ett extra papper mer er hem på tisdag.

Vi syns snart!

Adhanet, Meli, Stephanie och Jessica.