Matematik: Första kapitlet handlar om ental och tiotal. De sitter och jobbar med sina matteböcker samt tränar på Bingel.

Svenska: På svenskan jobbar de i par med läsförståelse både i sina egna böcker samt boken med läsekort. På fredagar skriver de om veckan, om vad vi har gjort och jobbat med.

So/No: Klassen gick till Naturrutan och spelade bingo i grupper. De hade ett sånt bra samarbete! 🙂 Vi plockade en massas blåbär och oj vad eleverna åt.

Viktig information

Eleverna har fått hem information om hälsosamtal samt vaccination. Samtalen börjar redan nästa vecka med skolsköteran. Samtyckesblanketterna om vaccination ska lämnas in snarast.

Onsdag den 8/9 börjar utvecklingssamtalen och alla VH har fått tider utdelade. Lämna in lappar snarast. Vi skrev fel på inbjudningarna och det ska är den 8/9.

Vid minsta symptom (snorig, hostar och nysningar) måste vi skicka hem barnen och/eller stanna hemma. Läs igenom rektorsbloggen om restriktionerna. Rektor på tingvallaskolan bloggar – Välkommen till rektorsbloggen!

Den 20/9 ska klassen simma i Midgårdsbadet. Grupp 1 går 10.50-11.40 och Gr 2 går 9.50-10.40. Viktigt att ta med sig:

• Badbyxor/baddräkt
  • Frukt