Första ”riktiga” veckan avslutat! Den har varit intensiv för eleverna då schemat har börjat gälla och regler ska följas. Och wow vilken tålamod och engagemang de visar inför varje ämne.

Vi har börjat med något som kallas för ”veckans siffra” som varit 5 i matematik samt ”veckans bokstav” som varit Ss i svenskan denna vecka. Fokusen har varit att få de att träna på finmotoriken med att fylla i siffror och bokstäver samt skriva kort ord och meningar i deras skrivböcker. På NO har vi pratat kring fakta om sälen och skrivit meningar. Vi har tränat och lärt oss alla färger på engelska.

Sammanfattning av eleverna:

• Vi har jobbat med bokstaven Ss.
  • Vi har jobbat med siffran 5.
  • Vi har läst fotbollsmysteriet.

En kort påminnelse om måndag: Samtliga elever har idrott och det som gäller att ha med sig i ryggsäcken är:

• Idrottskläder
  • Skor
  • Handduk
  • Vattenflaska

Trevlig helg! 🙂

3 svar på ”v.35”

Tack! Måste ha missat infon om att kolla schemat på Dexter. Finns det någon förklaring till förkortningarna, vad står EV för? Idrott var på måndagar enligt bloggen? Var lite otydligt på schemat.