Matematik: Första kapitlet handlar om ental och tiotal. De sitter och jobbar med sina matteböcker samt tränar på Bingel och Petbingo. De får även jobba med Bingel hemma om de känner att de behöver träna lite extra.

Svenska: På svenskan jobbar de först i par i sina gröna böcker sedan jobbar de med läsekort. På fredagar skriver de om veckan, om vad vi har gjort och jobbat med.

So/No: Vi har gått igenom vad programmering är och vad man kan programmera för något tex robot och telefon. Och att termen algoritm betyder instruktion på dataspråk.

Viktig information

Vid minsta symptom (snorig, hostar och nysningar) måste vi skicka hem barnen och/eller stanna hemma. Läs igenom rektorsbloggen om restriktionerna. Rektor på tingvallaskolan bloggar – Välkommen till rektorsbloggen!

På onsdag den 22/9 är det skoljogg. Gärna att eleverna är ombytta och klara på morgonen.

Den 20/9 ska klassen simma i Midgårdsbadet. Grupp 1 går 10.50-11.40 och Gr 2 går 9.50-10.40. Viktigt att ta med sig:

• Badbyxor/baddräkt
  • Frukt