Hej alla vårdnadshavare!

I måndags var vi och simmade och eleverna hade roligt och lektionen var uppskattad. Tack till föräldern som var våra ”extra ögon” 🙂 Alla skötte sig bra och följde instruktionerna som Camilla gav de.

Svenska: Veckans bokstav/ljud har varit Ee som i elefant. De har lärt sig att bokstaven är en vokal. De har skrivit ord som börjar med E i sina skrivböcker. Jag har börjat beskriva vad en gemen samt versal är.

MA: Har i veckan fokuserat mig på att beskriva vad en term är, hur man beskriver likhetstecknet samt hur man använder begreppet ”addera” i sammanhanget av en uträkning.

Engelska: Eleverna har full koll på vad siffrorna 1-10 heter på engelska. För att utmana de mer har vi börjat lära oss siffrorna 10-20. Det kommer vi fortsätter med nästa vecka.

NO: De har lärt sig fakta om ekorren och skrivit meningar i sina Grej of the day böcker.

Veckans bokstav/ljud: Ii

Veckans siffra: 7

Information
Hösten är på tydlig ingång och vi kommer fortsätta ha raster. Packa gärna med i väskan:

– Extra par byxor, underkläder, tröja och strumpor.

– Regnkläder

– Stövlar